Zlín a lansat shooterul de la Cupa Betfair lui Bartolomeu și la câștigat pe Jakubov

“Având în vedere că jucătorul nu a fost Betfair atât de ocupat în postul său, acest pas a fost cea mai bună soluție posibilă pentru ambele părți”, a declarat Zdeněk Gryger, directorul sportiv al Zlinului.

Bartolomeu, care a convenit asupra unui contract de doi ani în Brno, a plătit pentru suprapresiunea din rezervă. În momentul în care noul antrenor, Michal Betfair Bílek, a folosit-o în pregătire, Zlin are la dispoziție patru jucători după sosirea proaspătă a lui Alexandru Jakubov. În Ostrava, care a ajutat la revenirea la cel mai mare concurs imediat anul trecut, a primit doar de două ori pe bancă după procedură. Mai mulți atacatori au venit și șansele nu au venit. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e fotbalul.Sa terminat și mă concentrez doar pe Zlin “, a spus Jakubov după inițierea unui contract de trei ani miercuri pentru o vară. Nativul din Praga, care a crescut Betfair bonusuri pariuri în Kosice și a încercat să treacă prin Sparta Praga sau FC Porto , a atras atenția asupra celei de-a doua ligi cehe în Boemia de Nord. A marcat zece goluri în Varnsdorf în toamna anului 2016, șase goluri în ultimele șapte runde pentru a salva în primăvara anului acest oraș. Și se așteaptă la productivitate de la Jakubov și în Zlin. Dar nu va fi imediat. Doar de curand a inceput sa-si recupereze capul dupa o leziune musculara Betfair pe care a provocat-o in runda finala.

“Am fost ranita de mult timp, deci exista un deficit. Lucrăm să scăpăm de el. Am un moment dificil, băieți au terminat.Trebuie să combinăm Betfair pregătirea de vară și începutul ligii. Dar aș putea face a doua rundă “, James rămâne optimist. Înainte de a semna un contract cu el, el a trecut printr-un control medical aprofundat. Pentru ultimul an și jumătate, clubul nu a lovit niciodată un Betfair atacator sanatos.

“Am auzit ceva, dar nu mă sperie deloc. Cred că nu se va mai întâmpla și că voi fi sănătos “, a spus Jakubov, la care se vor alătura cei trei atacatori Betfair Železník, Beauguel, Vyhnal. Jakubov și Vyhnal nu vor interveni sâmbătă. Ultimul meci din Zlín, înainte de începerea ligii, este demarat la ora 16:00.